En kort gudstjeneste. En liten konsert. En halvtime for å gi sjelen påfyll.

Omslut­tet av et av Norges flotteste byggverk og rom, med et av verdens flotteste orgler, ble møtet i 2019 vakkert, sterkt og mektig. Kristoffer sine lange droner og melodiske utspring traff Petra sin musikalitet og improvisasjoner på en måte som hverken Petra eller Kristoffer var forberedt på.

Nok en gang er møtet basert på improvisasjon. Samspillet mellom orgelet til Petra, instrumentene til Kristoffer og det særegne rommet setter premisset for hvordan konserten blir. Men ønsket er at publikum skal få oppleve en ro som gjør at en kan forsvinne vekk i den tiden konserten varer.

Foto Kristoffer Lo: Terje Trobe


Smittevern

Av hensyn til smittevern vil vi på forhånd informere om:

  • Personer som har symptomer på sykdom, eller oppfatter seg som å tilhøre risikoutsatte grupper, bes om å unngå offentlige arrangement. Det samme gjelder om man kommer fra en kommune med høy smitte.
  • Alle deltakere må registreres med navn og telefonnummer. Dette for at vi skal kunne bidra til smittesporing ved behov. Listene slettes etter 14 dager.
  • Alle besøkende oppfordres til å benytte gode rutiner for hygiene og unngå å sitte tett på personer man ikke deler hushold med.
  • Alle i oppfordres til å benytte munnbind mens de beveger seg i kirken. Når man har funnet plass, kan munnbindet tas av. Det forutsettes at man har et nytt/rent munnbind å ta på før man reiser seg opp for å forlate kirken.
  • Personer som kommer fra områder med høyt smittetrykk anmodes om ikke å delta på arrangementer i vår kommune.