Vi er glade for å kunne åpne igjen for korte lørdagskonserter i Vår Frue kl. 14.00!

Det er en stor glede for oss å presentere forestillingen "Ibsenkvinner - sett en ørn i bur" med Juni Dahr/ Visjoner Teater i Vår Frue - åpen kirke.

Forestillingen vil bli innledet med musikk ved Bergmund Skaslien og Knut Størdal.

Etter forestillingen vil det bli anledning til en enkel samtale med Juni Dahr.


Mer om forestillingen:

Juni Dahr spiller Nora fra Et dukkehjem, fru Alving fra Gengangere, Ellida Wangel i Fruen fra havet, Hilde Wangel fra Byggmester Solenes og Hjørdis fra Hærmennene på Helgeland. Ibsens tekster handler om lengselen etter frihet, og om drømmen om å være et sant menneske.Forestillingen Ibsen Kvinner har vært vist verden over, bl.a. i New York og Teheran.

Juni Dahr sier: Ibsens tekster gjør oss klokere, men det er ikke fordi de kommer med endelige svar. Ibsen stilte spørsmålene og satte ting i debatt. Men alle må vi erfare vårt eget liv. Så kan litteraturen og kunsten gi litt hjelp underveis.


Arrangør

Vår Frue - åpen kirke (Kirkens Bymisjon)


Det er fri inngang på konserten.

Smittevern

Av hensyn til smittevern vil vi på forhånd informere om:

  • Personer som har symptomer på sykdom, eller oppfatter seg som å tilhøre risikoutsatte grupper, bes om å unngå offentlige arrangement.
  • Alle deltakere må registreres med navn og telefonnummer. Dette for at vi skal kunne bidra til smittesporing ved behov. Listene slettes etter 10 dager.
  • Alle besøkende oppfordres til å benytte gode rutiner for hygiene og unngå å sitte tett på personer man ikke deler hushold med.
  • Alle i menigheten skal benytte munnbind mens de beveger seg i kirken. Når man har funnet plass, kan munnbindet tas av. Det forutsettes at man har et nytt/rent munnbind å ta på før man reiser seg opp for å forlate kirken.
  • Det er oppmerket sitteplasser med en meters avstand i benkene. Man kan fritt sitte ettere sammen med dem man deler husstand med.
  • Besøkende fra andre kommuner enn Trondheim oppfordres til ikke å delta på arrangementer i vår kommune.