I 2020 var det 150 år siden den franske komponisten og organisten Louis Vierne (1870 - 1937) ble født.

Gjermund Larsen har markert seg som en av de aller beste musikerne innen folkemusikk de siste årene. Han imponerer publikum med sitt utrolige spill, men han har også en folkelig og lun tone. Sammen med et knippe festivalmusikere byr han på et program hvor tradisjonsmusikken og den europeiske barokkmusikken flyter sammen. Hvem vet, kanskje blir det også noen toner fra Gudbrandsdalen?

Arrangør: Barokkfest 2021 - Tidligmusikkfestival

Tidligmusikkfestivalen Barokkfest har blitt gjennomført årlig siden 2013 og har raskt utviklet seg til å bli en av Skandinavias store tidligmusikksamlinger. Festivalen ønsker å gi førsteklasses musikkopplevelser i eksepsjonelle, historiske omgivelser.

Nidarosdomen, verdens nordligste middelalderkatedral, samt den tilhørende Erkebispegården, er blant de stemningsfulle lokalene som danner rammen rundt Barokkfest.

Festivalprogrammet byr på verdensledende artister, sammen med noen av Skandinavias dyktigste tidligmusikere og har fokus på vårt rike opera- og kirkemusikkrepertoar.

Smittevern

Av hensyn til smittevern vil vi informere om:

  • Personer som har symptomer på sykdom, eller oppfatter seg som å tilhøre risikoutsatte grupper, bes om å unngå offentlige arrangement.
  • Det henstilles til alle om ikke å delta på arrangementer utenfor egen bostedskommune.
  • Alle besøkende oppfordres til å benytte gode rutiner for hygiene og unngå å sitte tett på personer man ikke deler hushold med.
  • Stolene i kirken er satt opp i grupper på 1-3 stoler for husholdningsgrupper. Ingen stoler må flyttes uten tillatelse fra kirkevertene.
  • Alle deltakere skal benytte munnbind mens de beveger seg i kirken. Når man har funnet plass, kan munnbindet tas av. Det forutsettes at man har et nytt/rent munnbind å ta på før man reiser seg opp for å forlate kirken.