Rune Larsen, Maria Haukaas Mittet, Hans Marius Hoff Mittet og Ingrid Berg Mehus er stjernelaget som skal skape magisk julestemning i kirker over hele Sør-Norge i november og desember!

Det er i år 33 år siden produsent Tor Arne Ranghus, som den første i landet, fikk idéen om å arrangere kirkekonserter med kjente artister i førjulstiden. Siden den gang har mer enn 500.000 publikummere fått oppleve Stille Natt Hellige Natt og turnéen har besøkt over 160 forskjellige kirker over hele Norge.

Stille Natt Hellige Natt er Norges største og eldste julekonsertturné. Siden oppstarten i 1988 har mer enn 550.000 publikummere fått oppleve Stille Natt Hellige Natt og turnéen har besøkt over 180 forskjellige kirker over hele Norge.

«Formidlet gjennom noen av landets fremste artister og musikere, ønsker vi med Stille Natt Hellige Natt å forene høytid og glede. Respekten for budskapet og kirkerommet er tydelig, samtidig som leken og gleden får rom», sier produsent Tor Arne Ranghus.

Tove Kragset er kapellmester på Stille Natt Hellige Natt-konsertene. Hun er en svært anerkjent og allsidig musiker med lang erfaring som pianist, komponist, akkompagnatør, arrangør og kapellmester. Den anerkjente gitaristen Bernt Rune Stray deltar i år for tredje gang på turnéen.

I år skal over 40 kirker over det ganske land fylles med julens budskap, god førjulsstemning og tradisjonsrik julemusikk. Stille Natt Hellige Natt - en kjær juletradisjon i over 30 år!

Stille Natt Hellige Natt
arrangeres i samarbeid med bistandsorganisasjonen Strømmestiftelsen, som bekjemper fattigdom gjennom utdanning og jobbskaping i 11 av verdens fattigste land.Å sikre barn og unge utdanning er noe av det viktigste vi kan gjøre for å bekjempe fattigdom.

Utdanning skaper nye muligheter og bygger evner, ferdigheter og kunnskap. Strømmestiftelsen satser særlig på utdanning for jenter og gutter som har falt utenfor skolen. Arbeidet er forankret på grasrotnivå og drives av lokalt ansatte i prosjektlandene.

Stille Natt Hellige Natt har bidratt med tett på 12 millioner kroner til stiftelsens arbeid siden samarbeidet startet. Strømmestiftelsen vil rette en stor takk til Taran, artister og besøkende for støtten til vårt arbeid.Arrangørens https://www.taran.no/ - Strømmestiftelsen https://strommestiftelsen.no/


Informasjon

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 17:30

Dørene åpner: ca. 17:00

Varighet: ca. 80 min

Ingen aldersgrense

Adkomst :

Bevegelseshemmede : Trinnløs inngang

Parkeringsmuligheter : Ordinær gateparkering i Trondheim sentrum

Arrangørens nettside

facebook