Orkester Nord ønsker velkommen til en ettermiddagskonsert med det splitter nye orkesterakademiet Orkester Nord Academy!

Dette er første konsert i regi av Barokkfest siden festivalen i fjor. Vi gleder oss til å dele denne smakebiten med publikum!

Med oss på laget har vi en glitrende solist; den unge franske sopranen Pauline Texier. Texier har blant annet bakgrunn fra det prestisjefylte akademiet til operaen i Paris, og er godt på vei til å etablere seg som en av de kommende franske operasangerne og har allerede opptrådt på de mange av de kjente operahusene. Fra høsten 2020 operer hun fra Trondheim og vi er særlig stolte av å kunne presentere Pauline Texier på hennes nye hjemmebane for første gang!


Program

Programmet byr på et utvalg arier og orkestermusikk av Händel. Her får vi høre noen av Händels mest populære arier og noen virkelig flotte numre som kanskje er mindre kjente. Konserten varer i ca. 45 min.

OBS! For å sikre et trygt arrangement for publikum og artister har vi følgende smittevernregler for konserten: Ikke kom på konserten hvis du er syk, har symptomer eller har vært utenlands i løpet av de to siste ukene. Bruk munnbind og hold minst én meter avstand til andre i lokalet. Husk at dette også gjelder når du blir stående bak noen i kø. Når du sitter på plassen din og det er minst én meter til neste person, kan du ta av munnbindet. Det vil stå håndsprit tilgjengelig ved inngang.


Vi ønsker velkommen til en etterlengtet stund i vakre Vår Frue kirke!

Konserten er gratis og varer ca 45 min.

Billetter

Selv om konserten er gratis, må man reservere plass, dels for å sikre at vi kan overholde grensen på 100 deltakere, og dels for å etablere navneliste til evt smittesporing