Familiemesse med Lys Våken-deltakere

NidarosdomenSøndag 24.0311:00 - 12:30

12-åringer fra Domprostiet har tilbragt en natt i katedralen. De har vært på oppdagelsesferd høyt og lavt, men også forberedt dagens gudstjeneste.

Hver søndag feirer vi høymesse i Nidarosdomen kl 11. Dette er menighetens hovedsamling.

Familiemesse

  Maria budskapsdag

  1 Sam 1,21–28

  Hanna får Samuel

  Apg 16,12–15

  Lydia i Filippi

  Luk 1,39–45

  Maria og Elisabet


  Offerformål:

  Urettferdighet er et problem skapt av mennesker, og det er mennesker som kan løse det. Changemaker jobber med å sette søkelyset på problemene, finne løsningene, og påvirke politikerne til å gjennomføre dem.

  Changemaker prøver alltid å formidle kompliserte tema på enkle og morsomme måter. Politikken utarbeides i de fem politiske utvalgene. Deretter lager vi spennende kampanjer for å skape oppmerksomhet rundt sakene.

  Vi har aksjoner, holder foredrag, lager informasjonsmateriell, samler underskrifter, arrangerer debatter, konserter og filmvisninger og mye mer. I tillegg er vi synlige på den politiske arenaen ved å gå i lobbymøter, møte politikere på aksjoner, komme med innspill til Stortinget eller bystyrer, og arbeide tett opptil Norges forhandlere under internasjonale forhandlinger.

  Med rundt 1300 medlemmer og 20 lokalgrupper i hele Norge, er vi den største

  ungdomsorganisasjonen som kun jobber med utviklingspolitikk.

  Medvirkende:
   • Deltakere på Lys Våken (se nedenfor)
   • Sokneprest Andreas Hilmo Grandy-Teig
   • Menighetspedagog Martine Edvardsen
   • Schola Sanctae Sunnivae
   • Dirigent Anne Kleivset
   • Fung. ledende domkantor Petra Bjørkhaug


  Lys våken-logo

  Lys våken er et tilbud for barn i 12-årsalder om å få delta på overnatting i kirka vår. Lys Våken handler likevel ikke om å være våken hele natta, men at vi skal være våkne overfor det som skjer i oss og rundt oss. Vi skal være våkne overfor Gud, hverandre og oss selv. Ikke minst kan vi oppleve at Gud er Lys våken for oss.

  Lys våken - en natt i kirken

  12-åringene får oppleve en kirke som rommer alle – hele døgnet, hele livet!

  Det er barn i menighetene i Nidaros domprosti (Bakklandet, Lade, Lademoen og Nidaros domkirke og Vår Frue menighet) som inviteres til Lys Våken hos oss. Barn som bor i andre menigheter anbefaler vi å sjekke med sin menighet om de tilbyr Lys Våken eller andre spennende tilbud.

  Vil du være med å støtte trosopplæring og andre aktiviteter for barn og ungdom i vår menighet? Gi gjerne en gave på Vipps til konto 75843.