Olavsfest 2020 - Festival på en annen måte

Nidarosdomenmandag 03.0800:00 - 23:59

Olavsfest 2020 gjennomføres i perioden 28. juli til 3. august - både digitalt og med åpne gudstjenester og andre arrangementer. Det blir konserter og Vestfrontmøtet. Kirken på Olavsfest byr på gudstjenester, samtaler og ord for natten du kan være med på fra der du er.

Tekstbilde: "Det blir Olavsfest 2020 - på en annen måte", med Nidarosdomen i bakgrunnen

Bilde: olavsfest.no.

Festivalsommeren blir ikke som den pleier, heller ikke for Olavsfest. Arrangøren planlegger digital strømming av:

  • Flotte konserter fra Nidarosdomen hver kveld
  • Møteserien Vestfrontmøtet (29. juli til 3. august)

Videre legger heller ikke Kirken på Olavsfest fra seg sitt program. Det planlegges blant annet for Rom for refleksjon-samtaler, Ord for natten og gudstjenester fra flere av byens kirker.

Programmet presenteres etter hvert som vi har konkrete avtaler med medvirkende.


Rom for refleksjon

I år, som tidligere både på Olavsfest, Arendalsuka og i Trefoldighetskirken i Oslo, får du Rom for refleksjon, et samtaleprogram. Her får du oppleve spennende gjester i nære samtaler om tema som berører hver dag på Olavsfest kl 17.00.

Ord for natten fra Trondheim

Den siste tiden har du kunnet se serien "Ord for natten" fra ulike presters stue. De har gitt ord for ro til natten, de har sunget for oss og lyst velsignelsen. Satsningen fortsetter utover sommerkveldene. Under Olavsfest 2020 vil du få Ord for natten fra Trondheim by hver kveld kl 22.00.

Gudstjenester

Det vil bli strømmet ulike gudstjenester fra byens mange kirker i løpet av uken. Blant annet vil du kunne bli med på Messe for verdighet, familiegudstjeneste og pilegrimsgudstjeneste fra der du er.