Orgelmeditasjon / Organ meditation

NidarosdomenLørdag 24.1013:30 - 14:00Kjøp billett

Hver lørdag inviterer vi til en en liten halvtime med orgelmusikk, tekstlesing og bønn.

Gratis adgangReserver gjerne plass med "Billett-knappen"

Programmet består av orgelmusikk, en av kommende søndags bibeltekster, bønn og velsignelse. Varighet ca 20-25 min.

Lørdag 24.10. fremføres Cesar Francks: Grande Pièce Symphonique Op. 17 på Steinmeyerorgelet. Dette skjer i tilknytning til vår konsertserie hvor Viernes 6 orgelsymfonier og alle Francks 12 store orgelverker fremføres i totalt 6 konserter.


Medvirkende:

  • Kantor Erling With Aasgård, orgel
  • Sokneprest Torstein Amundsen


Påmelding

Antallet deltakere er pr dags dato begrenset til 200 personer.
Fra og med tirsdag 20.10. til fredag 23.10. er det mulig å reservere plass..Det er en begrensning på 5 plasser pr. reservasjon. (Missbruk kan medføre annullering.)

Større, organiserte grupper må i god tid søke om å få reservere plass. Kontakt klokker Solveig Birkeland, tlf 915 24 462 / sb564@kirken.no,

For dem som ikke har reservert plass vil det være mulig å registrere seg ved inngangen fra kl 12:45.

Inngangen til orgelmeditasjonen åpnes ca kl 13:15. Fram til kl 13:00 er det Åpen kirke hvor man må løse ordinær inngangsbillett. (Kjøpes i Besøkssenteret.)

En del billetter holdes av for dem som møter direkte ved kirken på lørdagen. Fra kl 12:45 er det mulig å reservere plass ved inngangen i vest.Nordinngangen åpnes ca. kl 13:15 for dem som ikke har betalt ordinær inngangsbillett til kirken denne lørdagen.


Smittevern

Av hensyn til smittevern vil vi på forhånd informere om:

  • Personer som har symptomer på sykdom, eller oppfatter seg som å tilhøre risikoutsatte grupper, bes om å unngå offentlige arrangement.
  • Alle deltakere må registreres med navn og telefonnummer.. Dette for at vi skal kunne bidra til smittesporing ved behov. Listene slettes etter 10 dager.
  • Alle besøkende oppfordres til å benytte gode rutiner for hygiene og unngå å sitte tett på personer man ikke deler hushold med. Mellom familiegrupper skal det være 2 tomme seter i stolradene.


Velkommen!