Søndag i Vår Frue

Vår Frue kirkeSøndag 17.0314:00 - 15:00

Ca. annenhver søndag er det «Søndag i Vår Frue» - en hybrid mellom en konsert og en gudstjeneste, en meditativ stund med musikk, lystenning og tekstlesning.

17. mars kommer det svenske bandet Ingo på besøk på Søndag i Vår Frue.

Ingo ledes av Ingrid Malmén, som også skriver sangene. Sangene er beskrevet som "storslagen och melodiös jazz med angelägna, svenska texter som uttrycker mycket". Ingo består av Ingrid Malmén (vokal), Tobias Johansson (piano), Mauritz Agnas (bass), Tobhias Gräns (trommer), Jonathan Stribrny (trompet) og Hampus Adami (trombone). Ingrids tekster handler om kjærlighet, angst og medmenneskelighet, og låtene framføres med en energi og et scenenærvær som krever lytterens oppmerksomhet fra første tone.
Johan Jacobsson, anmelder i Orkesterjournalen, sier det slik:
“Framtiden stavas helt enkelt Ingo.”

Ingo har de siste årene spilt på flere store scener i Sverige og i København, bl.a. Fasching, Glenn Miller Café og Stockholm Jazz Festival. i februar i fjor slapp de debutplaten "Efterskalv" (Armadillo Recordings).

(Foto: Ellinor Sterner)

Søndag i Vår Frue består av en kort liturgi med lystenning samt en matinekonsert. Visjonen bak arrangementet er å gi publikum ”kulturelle opplevelser med høy kvalitet og lav terskel”. Kombinasjonen av meditativ stillhet og musikk har gjennom årene vist seg å være en god kombinasjon.

Søndag i Vår Frue er støttet av Norsk Kulturråd.

Fri inngang.

Velkommen!