"Til alle tider" - Bratland & Lind i Domen

NidarosdomenLørdag 13.1020:00 - 21:30Kjøp billett

Vi er ydmyke og stolte over å få anledning til å benytte praktfulle Nidarosdomen til konsert med våre alles Ingebjørg og Espen.

Billetter:Kr 490,- + avgift
Nummererte plasser
Dørene åpner:Ca. kl. 19:30
VarighetCa 90 min.
Uføre:Ledsager betaler full pris
Rullestoler m/ ledsager vil slippe inn i forkant av ordinær kø og få tildelt egnede plasser.


Ingebjørg Bratland og Espen Lind gjorde i 2011 et bestillingsverk til Olavsfestdagene i Trondheim. Salme-prosjektet ble kalt «Linds reviderte». Det gikk ut på at Espen satte nye melodier til gamle salmetekster. Nestor i norsk musikkbransje, Bjørn Nessjø, var initiativtaker til prosjektet.Det har vært mange henvendelser på dette i etterkant, og de involverte har alltid ønsket at prosjektet skulle tas opp igjen. Nå skjer det!

Med musikerne Torjus Vierli (tangenter) og Haldor Røyne(strengeinstrumenter) fremføres prosjektet i utvalgte kirker i oktober måned 2018!

««De fleste av oss har eller har hatt et forhold til salmer. Det er en del av vår kulturtradisjon. Vi tilhører det vi kan kalle tvilerne, men uavhengig av tro, så handler mange av salmetekstene om nestekjærlighet, om det å være et medmenneske, om å tro på det gode i verden – om håp og om tvil. Dette er noe vi begge kan relatere oss til. Flere av salmene i dette prosjektet er eldgamle, likevel er de tidløse. Mennesket er da som nå uforandret, og det vitner disse salmene om»


«Til alle tider, det siste og det viktigaste – ta mi hand og før meg før eg fell.»
(T. Vesaas)