Vandregudstjeneste til Olavsvaka (Vår Frue kirke)

Vår Frue kirkeTirsdag 28.0720:00 - 23:00

Velkommen til å være med på vandregudstjenestene som går til Olavvakegudstjenesten om kvelden 28. juli.

Det arrangeres vandregudstjeneste inn til Olavsvaka fra Lade kirke og Sverresborg kirkesenter. Begge steder starter vandringen kl 20.00.

  • Fra vest: Sverresborg kirkesenter (Gamle Oslo veg 21 – buss 8 eller 18 til Nyborg) kl.20.00, Ilen kirke ca. kl.21.00, Hospitalskirka ca. kl.21.25
  • Fra øst: Lade kirke (buss 3) kl.20.00, Lademoen ca. kl.20.35, Bakke kirke ca. kl.21.15
  • Gruppene møtes ved Vår Frue kirke ca. kl. 22.00 og går sammen til Nidarosdomen og Olavsvaka, som begynner kl. 23.00.
I hver kirke er det en enkel liturgi med salme, bønn, skriftlesing og avsnitt fra Hellig Olavs historie. Enkelte tekster leses på engelsk og tysk. Det er selvfølgelig mulig å koble seg til vandringen underveis. Olavsvakegudstjenesten i Domkirka starter kl. 23.00. Nidarosdomen vil være åpen hele natten.

Dersom man er med på hele vandringen, kan det være lurt å ha med noe å drikke og kanskje noe lettvint energigivende. Vi regner med det blir en fin og varm sommerkveld.

Vandregudstjenesten er en flott måte å starte olsokfeiringa og Olavsfestdagene på. Velkommen!

Obs!

Av smittevernhensyn er det ikke tillatt med mer enn 200 deltakere på offentlige arrangementer. I tillegg er vi forpliktet til å registrere alle deltakere for evt. å kunne bidra til smittesporing i etterkant.

  • Det vil løpende bli ført navneliste over de som slutter seg til vandringen.
  • Samtidig deles det ut adgangstegn som gir prioritet for deltakelse inne i Vår Frue kirke og til Olavsvaka i Nidarosdomen.
  • I den grad det er ledige plasser, vil de som venter utenfor Vår Frue og Nidarosdomen slippe inn.