Publisert 23. mars 2020

Grunnet koronasmitten er årets fasteaksjon er digital

I år kan ikke konfirmantene våre gå dør til dør for å samle inn penger til årets fasteaksjon grunnet koronasmitten i Norge. Derfor gjør vi det mulig å støtte denne viktige aksjonen på andre måter i år​.

år er Kirkens Nødhjelps fasteaksjon digital og er viktigere enn noensinne! Nidarosdomen og Vår Frue menighet, Bakklandet og Lademoen menighet og Lade menighet går sammen om denne digitale innsamlingen.

Tilgang til rent vann er spesielt viktig for å forhindre spredning av smittsomme sykdommer. I dag lever 1 av 9 mennesker i verden uten tilgang til rent vann. Mange steder fører dette til at barn som Kila ikke kan gå på skole, fordi de må hente vann eller blir syke. Rent vann forandrer liv. For 200 kr kan du gi et menneske tilgang til rent vann resten av livet.

Les mer om Kila: Løpejenta

I år kan ikke konfirmantene våre gå dør til dør for å samle inn penger til årets fasteaksjon grunnet koronasmitten i Norge. Derfor gjør vi det mulig å støtte denne viktige aksjonen på andre måter i år. Du kan gi din gave på Vipps til Kirkens Nødhjelp på 2426.