"Det gylne kvarter" er navnet på minikonserter og andre kulturelle hendelser på kirkebakken utenfor Vår Frue.

Konsertene finner sted under serveringen ved bålpannene i regi av Åpen kirke (Kirkens Bymisjon).

Lørdag 11.november kommer Maria Wilhelmine!

Maria Wilhelmine er artist og låtskriver, født og oppvokst i Trondheim. Hun har sunget fra ung alder og allerede som barn gjorde hun flere profesjonelle opptredener som blant annet Les Miserables på Trøndelag Teater.

I ungdomstidenfant hun sin lidenskap for låtskriving, og i tjue årene tok hun endelig motet til seg for å følge låtskriver-drømmen.

I tillegg til sitt eget soloprosjekt skriver hun også for andre artister i inn-og utland og har per i dag nærmere en million streams på Spotify og Apple Music som låtskriver og artist. Singelen “Painting In Shades” - Edapollo Remix (Faodail/Maria Wilhelmine) har blitt spilt på BBC Radio 1, og våren 2021 ble hun tildelt Sparebank 1 sitt talentstipend. Maria ga ut sin debut EP “Grow” 2.juni i år, den fikk gode anmeldelser i blant annet Aftenposten, Adressa.no og 730. Singelen “Heaven” ble listet på både NRK P1 og P3.

Maria spilte nylig for 8000 personer i Trondheim Spektrum i anledning Sparebank1 sitt 200års-jubileum hvor blant annet artister som Emma Steinbakken, Matoma og Sondre Justad også spilte.

* * *

Arrangementet er støttet med midler fra Sparebankstiftelsen SMN, og det er fri adgang.

Det er fri inngang på konserten