«Julero» - konsert med Pust

Denne kvelden fylles kirken av tradisjonell, men også nyskrevet julemusikk. Med flere av Rørosdistriktets beste musikere, er alt lagt til rette for en stor musikalsk opplevelse.

Medvirkende

  • Hver desember siden 2010 har har vokalsekstetten PUST turnert i hele Sør-Norge med konserten «Julero». I 2011 kom julealbumet med samme navn og ble av kritikerne betegnet som «en juleplate for evigheten». I 2015 anbefalte Aftenposten denne plata som en av ti juleplater du bare «må ha» i samlinga din sammen med julemusikk av blant andre Frank Sinatra, Elvis, Ella Fitzgerald og Bugge Wesseltoft.
  • I 2020 kom bandets sjette album «Lengt etter lys», bestående av både nykomponerte og mer kjente julesanger. Albumet fikk toppscore av amerikanske RARB – The Recorded A Cappella Review Board – og ble der fremhevet som et av årets album (picks of the year). Albumet fikk også strålende kritikk i norsk presse: «Det er altså en så vanvittig vakker klang i og av PUST både individuelt – og ikke minst kollektivt, at hvis ikke julefreden senker seg under avlytting av «Lengt etter lys» så bør man nesten søke profesjonell hjelp.» (Tor Hammerø – Nettavisen, 2020)PUST feirer 20 år i 2023, og er noe unikt innen nordisk vokalmusikk. En konsert med PUST byr på et uforutsigbart møte med den menneskelige stemme, hvor de seks ulike stemmene i gruppa skaper en magisk, mektig og leken samklang.
  • Ensemblet er ekstra kjent for sitt stemningsfulle julerepertoar som får publikum til å senke skuldrene i førjulstida.
  • Velkommen til julero med PUST!

Informasjon

Ledsager : Gratis uten billett
Dørene åpner ca. 18:30

Varighet ca. 90 min

Trinnløs inngang