Hvis du er i midtbyen på lørdag, hvorfor ikke avrunde handleturen med vakker musikk i et av byens mest unike rom?

Hvis du er i midtbyen på lørdag, hvorfor ikke avrunde handleturen med vakker musikk i et av byens mest unike rom?Denne lørdagen i Vår Frue har Knut invitert med seg søsteren sin, Helga Johanne, som er sanger og tekstforfatter. Sammen vil de servere et variert program med vårlige vibber, fullt av lys og varme, håp, trøst og et hint av påske. Åpen kirkes eget kor, Liv Laga, bidrar også på konserten.

Knut og Helga Johanne Størdal er begge allsidige musikere med klassisk bakgrunn, som gjerne samarbeider med alt fra rocke- og jazzmusikere til folkemusikere og klassiske utøvere. Knut er kirkemusiker og underviser bl.a. i orgelimprovisasjon og liturgisk spill ved Institutt for musikk (NTNU), i tillegg til at han er kulturleder i Vår Frue Åpen kirke. Søsteren Helga er sanger, tekstforfatter og prosjektmaker med forkjærlighet for å utvikle egne konsepter i skjæringspunktet mellom musikk og tekst. Hun har samarbeidet mye med samtidskomponister om utvikling av ny musikk, og hun skriver både tekst og musikk selv.

Arrangør er Vår Frue - åpen kirke (Kirkens Bymisjon).

Gratis inngang.

Konsertserien "Vår Frue på Lørdag" er støttet av Kulturrådet, Midtnorsk Jazzsenter, Trondheim Kommune og Trøndelag Fylkeskommune.