Kirkens Bymisjons julekonsert i Vår Frue er litt annerledes enn mange andre julekonserter. Konserten er en del av kampanjen "Gled en som gruer seg til jul", og inntektene fra konserten går til arbeidet i Vår frue – åpen kirke. Som tidligere år, er vi så heldige å ha med oss en gruppe strykere fra Trondheim Symfoniorkester og Opera på laget.

Hovedartist i år er Ingebjørg Bratland, som er kjent for sin stemme, unike sangteknikk og formidlingsevne.

Som artist platedebuterte hun på det kritikerroste prosjektet HEIMAFRÅ (2013), sammen med Odd Nordstoga. Dette unike prosjektet bestod av folketoner og historiske fortellinger gjenspeilet i den norske kulturarven. Vinje-bygdingen hadde et godt etablert navn i folkemusikkmiljøet i mange år før platedebut.

Ingebjørg er mest kjent gjennom sine låter og album der hun tolker egne og andres låter på sin unike måte – og når et stort publikum i alle aldre.

Vi får også høre gjesteartist Myrtoula Røe, hun jobber til daglig på Trøndelag Teater og har medvirket både i «Julerøst» og i «Jesus Christ Superstar». Myrtoula trives bak pianoet og har studert ved jazzlinja på NTNU.

Velkommen til en annerledes julekonsert!