Arkeolog Øivind Lunde ga denne uken ut praktboka «Erkebispegården ved Nidarosdomen», og i den anledning inviterer vi til omvisning. Forfatteren vil, sammen med kunnskapsrike guider, ta deg med på en historisk vandring gjennom Erkebispegården, inkludert Herresalen, Vestfløyen og Rustkammeret. Omvisningen vil vare i underkant av 1,5 time, og det vil bli mulighet til å kjøpe en signert utgave av boka. Om boka: Gjennom ni århundrer har det praktfulle anlegget ved Nidarosdomen fungert som både erkebispegård, kongsgård, renessanseslott for lensherrer og militært magasin. Arkeolog Øivind Lunde tar for seg samtlige perioder i form av detaljrike tegninger, historisk drama og grundig bygningsbeskrivelse. Bli med på en spennende reise tilbake i tid! Boka er gitt ut på Museumsforlaget.

Forfatteren vil, sammen med kunnskapsrike guider, ta deg med på en historisk vandring gjennom Erkebispegården, inkludert Herresalen, Vestfløyen og Rustkammeret. Omvisningen vil vare i underkant av 1,5 time, og det vil bli mulighet til å kjøpe en signert utgave av boka.

Om boka: Gjennom ni århundrer har det praktfulle anlegget ved Nidarosdomen fungert som både erkebispegård, kongsgård, renessanseslott for lensherrer og militært magasin. Arkeolog Øivind Lunde tar for seg samtlige perioder i form av detaljrike tegninger, historisk drama og grundig bygningsbeskrivelse. Bli med på en spennende reise tilbake i tid! Boka er gitt ut på Museumsforlaget.