Kosmorama og Kirkens Bymisjon ønsker velkommen til filmvisning i Vår Frue kirke fredag 17. juni kl 18.00. Vi viser animasjonsfilmen "Sjel" (Disney Pixar 2020)

Velkommen til gratis filmvisning fredag 17. juni kl 18.00. I samarbeid med Kirkens Bymisjon viser vi Disney Pixar-filmen Sjel (2020)

Arrangement er gratis, men krever påmelding via følgende lenke: https://kosmoramafilmfest.hoopla.no/sales/sjel______


Hva er en sjel?

Og hva er det som gjør oss til mennesker?

Det forsøker denne underfundige og vakre Disney-filmen å utforske på et filosofisk nivå som er både voksent og lekent. Dette er en film som kan ses og forstås på forskjellige måter i alle aldre. I tillegg er den proppet med herlig musikk av Jon Batiste, Trent Reznor og Atticus Ross som filmen vant Oscar for beste originalmusikk for.

Hovedpersonen Joe Gardner er en godt voksen jazzpianist som jobber som musikklærer på en ungdomsskole. Hans store drøm er å jobbe som jazzpianist og få spille med den anerkjente saksofonisten Dorothea Williams på Half Note Jazz Club i New York. Når han endelig er nær å få det til som jazzmusiker, havner han i en ulykke som setter en stopper for det livet han har drømt om.

Ulykken gjør at han havner i et slags etterlivs-limbo, et sted hvor sjeler blir født og lærer seg det som trengs før de blir tildelt et menneske på jorden. Der møter Joe den skeptiske sjelen 22 som nekter å la seg overtale om å hoppe ned til jorden og leve et liv som menneske. Joe ønsker mer enn noe annet å dra tilbake for å endelig oppnå drømmene sine - kanskje kan de hjelpe hverandre?

Sjel er den første Pixar-filmen som ikke fikk komme ut på kinolerretet og ble lansert direkte på Disney+ som følge av pandemien. Nå har du sjansen til å se den på storskjerm - i spesielt vakre og passende omgivelser.


Filmen er tillatt for alle.


Vel møtt!