Åpen Mikrofon i Vår Frue er en institusjon. Disse kveldene har siden 2004 budt på utallige fine opplevelser og store overraskelser.

På fredager har vi langåpent i Vår Frue - åpen kirken. Kl. 19 inviterer vi til gudstjeneste eller kulturaktiviteter.

Denne fredagen blir det åpen mikrofon med Idar Lind, Gunhild Bagøien, Knut Størdal, Ketil Hustad og Jo Ranheim!

Idar Lind har skrevet tekstene til sanger som "Vinsjan på kaia", "Det umulige e mulig" og "E6". Nå har vi gleden av å invitere til en kveld der Idar vil tolke disse tekstene på sin personlige måte! Sangtekstene til Idar Lind er blitt allemannseie gjennom utallige D.D.E.-konserter, TV-serien "Hver gang vi møtes» og innspillinger av artister som D.D.E., Jonas Fjeld, Gluntan, Thomas Brøndbo og Inger Lise Rypdal.

Når Idar inntar scenen, vil tekstene og historiene bak tekstene stå i fokus. Sammen med en gjeng trondheimsmusikere (inkl. gruppa gruppa Svevestøv) har han utviklet nye sangarrangementer, nye historier og nye melodier som kommenterer et spennende forfatterskap.Idar er en historieforteller av rang - noe publikum vil oppleve denne fredagskvelden. Tittelen "Det umulige" spiller på en historie om et par som begge havner på de skrå bredder, men som klarer å kjempe seg til et liv med ære og verdighet.

Har du lyst til å lese en tekst, et dikt eller synge/ spille en sang?

Meld din interesse til programleder. Ønsker du akkompagnement, ta kontakt med musiker Knut Størdal på tlf. 909 89 754 i forkant.

Velkommen!

Det er fri inngang på Åpen Mikrofon.

Arrangør er Vår Frue - åpen kirke (Kirkens Bymisjon).


Medvirkende

  • Idar Lind : sang, tekster & fortellinger
  • Gunnhild Bagøien: sang & melodier
  • Knut Størdal: sang, piano & trøorgel
  • Ketil Hustad: sang, tangentinstrument & klarinett
  • Jo Ranheim: gitarer