Ledige stillinger

Vi lyser jevnlig ut spennende stillinger. Følg med her.

 • Digital markedsfører

  Er du fremoverlent og har digital teft? Har du lyst til å jobbe i et spennende og tverrfaglig miljø med markedsføring av unike merkevarer som Nidarosdomen, Erkebispegården, Riksregaliene, Bygghytta og Pilegrimsleden?   Som digital markedsfører i NDR vil du være en av tre medarbeidere i et dynamisk kommunikasjonsteam, som jobber med informasjon og markedsføring på tvers av NDRs avdelinger. Stillingen som digital markedsfører rapporterer til avdelingsdirektør i Publikumsavdelingen.

  Søknadsfrist: 2022-02-02

  Søk på stillingen
 • Butikkansvarlig

  Er du en kremmer og har øye for salg? Har du lyst til å jobbe i et dynamisk og tverrfaglig miljø med mål om å skape opplevelser knyttet til Nidarosdomen og Erkebispegården?   Butikken ved Nidarosdomen er en unik gavebutikk knyttet til Nidarosdomen, Erkebispegården og Riksregaliene. I butikken selger vi en rekke unike varer, mange av dem produsert av håndverkerne ved Bygghytta ved Nidarosdomen. Butikken er knutepunktet i NDRs publikumsmottak og stillingen som butikkansvarlig rapporterer til avdelingsdirektør for Publikumsavdelingen.

  Søknadsfrist: 2022-02-02

  Søk på stillingen
 • Publikumsverter – faste deltidsstillinger  Nidarosdomen og Erkebispegården

   

  Vil du jobbe som vertskap ved Norges viktigste kulturminne? NDR søker positive, serviceinnstilte og engasjerte medarbeidere til vårt team i publikumsavdelingen.

   

  Ledige stillinger:

  Publikumsvert formidling – gjennomsnittlig 9,13 t pr. uke (24,35%)

  Publikumsvert formidling/salg – gjennomsnittlig 8,0 t pr. uke (21,33%)

  Publikumsvert salg – gjennomsnittlig 6,50 t pr uke (17,33 %)   

   

  Søknadsfrist: 2022-01-23

  Søk på stillingen
 • Drifts- og sikkerhetsleder

  Nidaros Domkirkes Restaureringsarbeider (NDR) forvalter en verneverdig bygningsmasse på ca. 19.000 m2, som omfatter både middelalderbygg og nyere bygg. Ansvaret for driften av disse bygningene ligger til administrasjons- og eiendomsavdelingen, og ivaretas av driftsenheten ved drifts- og sikkerhetsleder, tre driftsteknikere og tre renholdere. Vi søker nå etter en ny, erfaren og allsidig drifts- og sikkerhetsleder.   Drifts- og sikkerhetsleder har ansvar for drift av alle bygninger og tekniske anlegg med tilhørende uteområder. I sikkerhetsansvaret ligger informasjonssikkerhet og rollene som brannvernleder og miljøansvarlig. Videre har drifts- og sikkerhetsleder delegert bestillingsmyndighet for enhetens budsjett og personaloppfølging gjennom daglig disponering og oppfølging av seks ansatte.

  Søknadsfrist: 2022-01-26

  Søk på stillingen