"Stille Natt - Hellige Natt" - kirkekonsert

Rune Larsen, Maria Haukaas Mittet, Hans Marius Hoff Mittet og Ingrid Berg Mehus er stjernelaget som skal skape magisk julestemning i kirker over hele Sør-Norge i november og desember!

Stille Natt Hellige Natt – 35 år med juletradisjon!


Konsertens folkekjære nestor Rune Larsen er med for 22. gang, og med seg på laget i år har han stjernene Alexander Rybak og Hans Marius Hoff Mittet. Den nordnorske sangstjernen Lisa Stokke og MGP-artisten Alexandra Rotan bytter på som gjesteartister, og også i år er Tove Kragset kapellmester.

Hensikten med våre kirkekonserter er å forene høytid, andakt og glede – formidlet gjennom noen av Norges aller fremste artister og musikere. Respekten for budskapet og kirkerommet er tydelig, samtidig som leken og gleden får rom, forteller produsent Tor Arne Ranghus. Ranghus var den første i landet som arrangerte landsomfattende kirkekonserter, og siden den første turnéen i 1988 (Isachsen, Skorgan, Krüger og Brockstedt) har vi spilt for mer enn en halv million gjester i over 160 kirker.

Stille Natt Hellige Natt arrangeres i samarbeid med Strømmestiftelsen. Hjelp til selvhjelp er bærebjelken i stiftelsens arbeid for å bekjempe fattigdom. Stiftelsen støtter opp om utdanning for å motivere utvikling av enkeltmennesker, lokalsamfunn og land for å gi mennesker tro på at iherdig egeninnsats skaper varige resultater.

Jobbskaping er det andre viktige fokuset. Stiftelsen gir fattige, idérike mennesker tilgang til yrkesopplæring og små lån slik at de kan skape seg en jobb og trygg framtid. For Strømmestiftelsen er det viktig at fattige mennesker fremheves som ressurser, ikke passive mottakere. De kan og de vil gjøre noe med eget liv, bare de får muligheten.

Stille Natt Hellige Natt har bidratt med mer enn 11,5 millioner kroner til stiftelsens arbeid siden samarbeidet startet i 2000.

Arrangørens nettside Strømmestiftelsen nettside


Informasjon

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 17:30

Dørene åpner: ca. 17:00

Varighet: ca. 80 min

Ingen aldersgrense

Adkomst :

Bevegelseshemmede : Trinnløs inngang

Parkeringsmuligheter : Ordinær gateparkering i Trondheim sentrum