Det er igjen klart for Nidaros Brass Bands tradisjonelle Trondhjemsnatt i Vår Frue kirke, i samarbeid med Frelsesarmeen i Trondheim.

God langtidsplanlegging gjør at vi får de gjestene og samarbeidspartnerne vi ønsker å presentere for publikum, så også denne gang.

Årets sangsolist er Thomas Brøndbo, som starta sangkarrieren i flere av sine brødre Eskil og Bjarne sine band, har nå i flere år hatt sin egen solokarriere. Han har en stor tilhengerskare og opptrer på ulike arenaer rundt omkring. Thomas har skrevet en rekke nydelige sanger, og vil sammen med oss presentere et lite knippe med variert utrykk og tekster valgt for anledningen.

Vi ser fram til samarbeidet med Thomas!


A Cappellissimo blir selvsagt med denne gangen også, som mange ganger før! Koret er godt befestet i Trondheims kormiljø og er inne i sin 25-års jubileumssesong. Det er alltid en glede å la A Cappellissimos vakre sang være med på å gi konserten den rette stemning og god variasjon.


Vi har lagt opp til et variert konsertprogram som passer anledningen og kirkerommet. Hovedverket er Peter Grahams Blazon, komponert til The International Staff Bands 100-års jubileum i 1991.Fjorårets konsert fylte kirka med et overbegeistret publikum, noe som igjen bidro til at vi kunne overrekke Frelsesarmeen kr 50 000 til deres sosiale arbeid i Trondheim! Dette er uten tvil vårt mest suksessfulle konsertkonsept, dette gir vi ikke slipp på!