"Det gylne kvarter" er navnet på minikonserter og andre kulturelle hendelser på kirkebakken utenfor Vår Frue.

Konsertene finner sted under serveringen ved bålpannene i regi av Åpen kirke (Kirkens Bymisjon).

Denne lørdagen inviterer Miriam Kibakaya oss inn i nye tolkninger av hennes favorittlåter. I tillegg har hun med seg repertoar fra hennes egne mangfoldige prosjekter med lyd hentet fra soul, jazz og pop-verden. Disse egne låtene får en ny vri når de denne gangen fremføres i et litt mindre format, akkompagnert av jazzbassist, Oda Kristine Steinkopf. En felles kjærlighet for groove og rytme er noe Miriam og Oda har til felles, og det er noe som fort blir framtredende når denne duoen spiller sammen.

Miriam Kibakaya er en trøndersk vokalist, komponist og låtskriver oppvokst i Trondheim. Med utdanning fra jazzlinja ved NTNU fortsetter hun nå musikkarrieren som frilansmusiker.

Hun har de siste årene markert seg gjennom jazz-sekstetten "Miriam Kibakaya Concept" som spiller hennes egne komposisjoner. I mai 2022 fremførte hun bestillingsverket "Driftwood" under "Little Bastard-festivalen" og samme år mottok hun talentstipend innenfor kultur fra Sparebank 1. I tillegg medvirker hun som vokalist i den sjangeroverskridende jazz-septetten SUPERSPREDER og jazzkvartetten Thinker Ant.

Oda Steinkopf er en bassist fra Stanghelle i Vaksdal kommune. Med en bachelor i utøvende jazz ved NTNU, er hun nå frilansmusiker og tar samtidig et årsstudium i arrangering/komponering. Hun er aktiv i bl.a. Superspreder og har mange prosjekter bak seg med Starlight BB og Ellen Andrea Wang sitt kontrabassorkester.

Arrangementet er støttet med midler fra Sparebankstiftelsen SMN

Arrangør er Vår Frue - åpen kirke (Kirkens Bymisjon).

Det er fri inngang på konserten