Jubileumskonsert - Mannskoret Kor e Gutta

Mannskoret Kor E Gutta feirer 5 års jubileum og vi inviterer til jubileumskonsert

Kor E Guttas historie startet med at korets initiativtaker lenge hadde hatt et inderlig ønske om å synge i kor. Etter en tids hvileløs søken blant byens mange kor, var hans ønske fortsatt ikke oppfylt. Tungt inspirert av filmen om «Mannskoret», tenkte han at det må da være mulig å starte sitt eget kor. Som tenkt, så gjort. Ingen ble spart og venner, naboer, fiskekompiser, gamle klassekamerater og kollegaer ble invitert til kick-off. 25 middelaldrende menn stilte en mørk januar kveld opp på Markaplassen skole for å tilfredsstille vår felles bekjentes ønske om å synge i kor.

Fem år senere teller koret snart 60 medlemmer!

På disse fem årene har de hatt diverse konserter og sangoppdrag. Konsertene har i hovedsak vært gjennomført med deres nærmeste som publikum. De har også sunget på Byscenen ved to anledninger som «oppvarmingband». Høydepunktet var utvilsomt ifølge dem selv da de varmet opp en fullsatt Byscene før Bigbang gikk på scenen, med frontfigur Øystein Greni i spissen.

I løpet av disse fem årene har vi også vært på to utenlandsturer, blant annet i Dublin. Der holdt de en konsert i selveste St. Patrick’s Cathedral. En mektig opplevelse for en gjeng amatør-korister fra Trondheim, forteller de selv. Fem år med øving har gitt resultater, og nå inviterer de et større publikum til sin jubileumskonsert i Vår Frue kirke. Settlisten for konserten er hemmelig, så om du lurer på hva de synger må du nesten bare komme å høre på :)

Billetter

  • Voksen kr.100,-
  • Barn under 16 år gratis inngang.

Kjøp billetter på forhånd med Vipps eller betal med Vipps ved inngangen.

Kvittering fra Vipps er din billett.

Vippsnr. #857454 (Kor e Gutta)

Velkommen!

Dørene åpner kl. 17:30Velkommen!