Er du den neste dirigenten for et av Norges fremste jentekor?

Nidarosdomens jentekor består av ca. 80 sangere i alderen 10-20 år i Nidaros domkirke, Trondheims kulturelle og historiske hjerte. Den nye dirigenten vil ha muligheten til å videreutvikle et av Norges fremste jentekor, kjent for utsøkt musikalitet, innovativ programmering og internasjonal anerkjennelse.

Korets visjon om å skape opplevelser fra hjerte til hjerte legger grunnlaget for det musikalske og pedagogiske arbeidet hvor et høyt aktivitetsnivå og høy kunstnerisk kvalitet balanseres med det sosiale aspektet og personlig utvikling. Koret opptrer jevnlig i Domkirkens gudstjenesteliv, og gjør konsertproduksjoner med profesjonelle artister og musikere, inkludert Trondheim Symfoniorkester, Trondheimsolistene og flere internasjonale og nasjonale aktører. Jentekorets utgivelser har både vunnet og blitt nominert til Grammy-priser.

Som tilknyttet Nidaros domkirke er koret stolte bærere av en tusenårig kirkemusikalsk tradisjon. Nidarosdomens jentekor er en godt etablert og drevet institusjon, som gir sine sangere en mulighet til å utvikle seg både musikalsk og personlig.