20. februar starter vinterferien i Trondheim og det er mye spennende som skjer i Nidarosdomen for hele familien! Her kan du lese om programmet vårt.

Familieomvisning

Bli med på familieomvisning og bli bedre kjent med Nidarosdomens 1000-årige historie. Hvorfor ble Nidarosdomen bygget? Hvem var Olav den hellige og hvor ligger han begravet?

Omvisningen er inkludert i inngangsbilletten. Så her kan dere bli igjen etter omvisning eller komme litt før å se dere rundt.

Escape Room

Er du flink til å løse koder og gåter? Ta med familien eller vennene dine på en spennende opplevelse i krypten under Nidarosdomen. Der får dere et oppdrag som må løses innen 30 minutter. I krypten finnes det ledetråder som dere må tolke for å komme videre.

Pris kr. 500 per gruppe. Billetten gjelder for en gruppe inntil 6 personer og inkluderer inngang til Nidarosdomen.
Aldersgrense 8 år.

Olavs reise

Olavs reise er en musikkfortelling for barn og voksne.
Dere får høre historien om Olavs barndom, hans eventyrlige ungdomstid som viking og til slutt hans dramatiske tid som konge av Norge, - en fortelling som er meget sentral i historien til Nidarosdomen. Musikkfortellingen blir gjort levende med ord og med musikk fra Steinmeyerorgelet.

Musikkfortellingen er inkludert i inngangsbilletten. Så her kan dere bli igjen etterpå eller komme litt før for å se dere rundt. Kanskje kombinere med et besøk i Riksregaliene?