Åpen Mikrofon i Vår Frue er en institusjon. Disse kveldene har siden 2004 budt på utallige fine opplevelser og store overraskelser.

Nå gleder vi oss til å presentere Kjersti Kveli på Åpen Mikrofon!Kjersti Kveli holder sitt anker i visesangen, men strekker seg også mot mindre kartlagte områder hvor alt er lov. Låtene spenner fra de mest inderlige betrakninger til protestviser og tullprat om uendelig repetitiv dagligtale, QR-koder, snusbruk og sparkesykler. Musikere Line Tandberg og Marti B. Opland blir med og lager lek og drama sammen med låtskriver Kveli.

Kjersti vokste opp i fjellbygda Snåsa i Trøndelag. Hun studerte klassisk sangtradisjon ved Høgskolen i Tromsø, barokksang ved Høgskolen i Bremen og samtidssang ved Manhattan School of Music i New York City. Siden har hun gitt ut plater med egen musikk, og virket som solist på mange ulike prosjekter, bl.a som samtidsvokalist i Matthew Barneys storfilm/opera "River of Fundament". I 2015 kom hennes første plate med egne viser på dialekt, utgitt på Kirkelig Kulturverksted, med Erik Hillestad som produsent. Kjersti er dessuten vokalist i bandet Ljom, som fokuserer på folkemusikk fra Trøndelag.


Har du lyst til å lese en tekst, et dikt eller synge/ spille en sang?

Meld din interesse til programleder. Ønsker du akkompagnement, ta kontakt med musiker Knut Størdal på tlf. 909 89 754 i forkant.

Velkommen!

Det er fri inngang på Åpen Mikrofon.

Arrangør er Vår Frue - åpen kirke (Kirkens Bymisjon).