Juletrefest med vandreteater om de hellige tre konger

Teater der du blir med rundt i kirkerommet, gang rundt juletreet, sang fra Nidarsodomen jentekors aspirantkor og poser til alle barn med mye godt i. Alt er klart for juletrefest i Nidarosdomen!

Bli med Edmund, Vilje, Miriam, Frida Tuva og Leah på vandreteater i Nidarosdomen.

Bli med på de hellige tre kongers ferd mot Betlehem. Vi tar i bruke hele kirkerommet, og du blir med å vandre rundt sammen med skuespillerne - teaterglade barn i barneskolealder. I enkelte partier skrur vi av lyset i kirka og fyller den med dyrelyder fra jungelen, spennende og mystisk...

De tre hellige konger kommer fra hver sin kant av verden for å finne kongen de har hørt har blitt født. Først vet de ikke helt hva de leter etter, der de ledes av en stjerne på himmelen. Når de først kommer frem til stallen, finner de en baby.

Etter vandreteateret blir det gang og sang rundt juletreet som står midt i domkirka. Nidarosdomen jentekors aspirantkor vil blant annet synge de to vakre sangene Det lyser i stille grender og Nå tennes tusen julelys. Og sist, men ikke minst deler vi ut poser med masse godt i. Velkommen til juletrefest!

Juletrefesten er gratis.