Steinmeyerorgelet 10 år - jubileumskonsert

I 2024 feirer vi 10-årsjubileum for restaureringen av Steinmeyerorgelet. Den engelske organisten Martin Baker samlet 18. mai 2014 en fullsatt Nidarosdomen til innvielseskonsert for det nyrestaurerte Steinmeyerorgelet, og vi er glade for at nettopp han kommer igjen og spiller en festkonsert på samme dato i 2024!

På denne konserten vil vi få høre musikk av bla. Reger, Bach og Grieg, i tillegg til improvisasjoner over kjente melodier fra vår nasjonaldagsfeiring.

Les intervju med domkantorene Petra Bjørkhaug og Brita Sjöberg

Nye Steinmeyerorgelet 10 år: Feires gjennom hele 2024!

Stumfilmkonserten «Faust», sanger av Erik Bye med orgelbrus og ønskekonsert der du kan sende inn ditt eget ønske, er noen av skattene i jubileumsåret. I tillegg bidrar blant andre Olavsfest aktivt inn med verdenskjente aktører!

Les mer

I 2024 feirer vi 10-årsjubileum for Steinmeyerorgelet. I forbindelse med jubileet har vi halvert prisen på billetter til ORGELKONSERTENE: 100 kroner for voksne. 50 kroner for honnør. Gratis for barn og studenter. Her er oversikt over orgelkonserter i første halvår. Velkommen til orgelbrus i Nidarosdomen!

Praktisk informasjon

• Unummererte plasser

• Det er teleslynge i hele kirken. Dette fungerer best om man sitter lengst framme, mot alteret. Korsang og orgel er akustisk og forsterkes ikke.

• Rullestolplass med tilhørende ledsagerplass lengst fremme

• HC-toalett finnes i kjelleren - med heis ned like sør for hovedorgelet (under rosevinduet) i vest.